Begeleiding opzet Bedrijven Investerings Zones

nieuws
ManAgement Partners

De oprichting van speciale Ondernemersfondsen voor winkelgebieden en bedrijfsterreinen is aan de orde van de dag. In diverse gemeenten in Nederland worden deze fondsen gerealiseerd op basis van de BIZ-wet (Bedrijven Investerings Zone). Soms ook op basis van het instrument Reclamebelasting. Bij BIZ initiatieven komt er dan een verzoek van ondernemers of ondernemerscollectieven aan de gemeente om medewerking te verlenen. Ondernemersfondsen zijn bedoeld om op een industrieterrein of in een centrumwinkelgebied (extra) collectieve investeringen door alle ondernemers in de zone mogelijk te maken. De zogenaamde free-ride, wel profiteren maar niet betalen, is dan niet meer mogelijk. De BIZ constructie is ook een prachtig instrument om samenwerking tussen ondernemers in een gebied slim te organiseren. MP heeft, in de persoon van Wim van den Noort, alle kennis en ervaring in huis om ondernemers(verenigingen) en gemeenten te ondersteunen bij het opzetten, begeleiden en succesvol uitrollen van deze projecten. MP is in diverse gemeenten betrokken bij deze projecten met name vanuit het behartigen van de belangen van de ondernemers. Informeer bij MP Partner Wim van den Noort naar de mogelijkheden.

Nieuwe Voucherregeling Flevolandse Ondernemers

Kan uw bedrijf ook wel een extra zetje gebruiken? Er zijn aantrekkelijke subsidieregelingen beschikbaar voor o.a. organisatieontwikkeling, coaching en scholing.

Wie komt het team van VOC Grootkeukens Service BV versterken?!

Wie komt het team van VOC Grootkeukens Service BV versterken? Ben jij een ervaren en hands-on manager met technisch inzicht en organiserend vermogen? Lees dan de bijlage!

MBI-er gezocht voor deelname in interessante businesscase

Onze relatie heeft een totaalconcept ontwikkeld voor het aanbieden van tijdelijke, flexibele overnachtingsplaatsen t.b.v. bijvoorbeeld festivals, evenementen, noodopvang bij rampen, asielopvang, etc.

TV interview Management Partners

MP’s Managing Partner Wim van den Noort werd geïnterviewd door Jan Medendorp van Omroep Flevoland TV als zijn gast in het programma ‘Over zaken gesproken’.

MP regelmatig betrokken bij strategische heroriëntatie

Veel bedrijven, in allerlei verschillende sectoren, pakken nu de draad echt op als het om strategische heroriëntatie gaat.

Vacature geassocieerd MP Partner

Binnen de maatschap Management Partners is ruimte voor 1 of 2 nieuwe geassocieerde partners die hun eigen praktijk willen opbouwen of een bestaande praktijk willen voortzetten onder de vlag van MP.

Nieuwe MP website Live vanaf 8 maart 2018

Onze bestaande website was toe aan een nieuwe ‘Look & Feel’.

MP zoekt Backoffice medewer(st)ker voor VOC Grootkeukens BV

Voor onze opdrachtgever VOC Grootkeukens BV te Huissen zoeken wij een Backoffice medewerk(st)er. Ben jij commercieel en organisatorisch sterk? Kijk dan eens bij ‘vacatures’ op onze website voor meer infomatie.

Begeleiding opzet Bedrijven Investerings Zones

De oprichting van speciale Ondernemersfondsen voor winkelgebieden en bedrijfsterreinen is aan de orde van de dag.

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'