MP regelmatig betrokken bij strategische heroriëntatie.

nieuws
Mangement Partners

Veel bedrijven, in allerlei verschillende sectoren, pakken nu de draad echt op als het om strategische heroriëntatie gaat. In de jaren van de economische crisis was het vaak toch een kwestie van overleven. De noodzaak was er natuurlijk wel degelijk om toen al flink aan de slag te gaan met de ontwikkelingsrichting van het bedrijf, maar de praktijk heeft ook geleerd dat de focus bij de nodige bedrijven toen bepaalde werd door crisismanagement. Met het aantrekken van de economie merkt MP nu dat de bedrijven waar nog voldoende vet op de botten zit, nu wel degelijk aan de slag zijn met de passende strategie voor hun bedrijf. MP wordt door allerlei ondernemers en ondernemingen betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe koers.

TV interview Management Partners

MP’s Managing Partner Wim van den Noort werd geïnterviewd door Jan Medendorp van Omroep Flevoland TV als zijn gast in het programma ‘Over zaken gesproken’.

MP regelmatig betrokken bij strategische heroriëntatie

Veel bedrijven, in allerlei verschillende sectoren, pakken nu de draad echt op als het om strategische heroriëntatie gaat.

Vacature geassocieerd MP Partner

Binnen de maatschap Management Partners is ruimte voor 1 of 2 nieuwe geassocieerde partners die hun eigen praktijk willen opbouwen of een bestaande praktijk willen voortzetten onder de vlag van MP.

Nieuwe MP website

Onze bestaande website was toe aan een nieuwe ‘Look & Feel’.

Begeleiding opzet Bedrijven Investerings Zones

De oprichting van speciale Ondernemersfondsen voor winkelgebieden en bedrijfsterreinen is aan de orde van de dag.

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'