vacatures 

ManAgement Partners

t.b.v. onze relaties

Regelmatig is Management Partners actief betrokken in W&S en Executive Search procedures voor functies in het bedrijfsleven. Over het algemeen betreft het dan directie-, management-, staf alsmede commerciële functies.

In de afgelopen periode hebben wij o.a. procedures afgerond voor o.a. een nieuwe financiele man en een Verkoopadviseur voor VOC Grootkeukens BV Huissen, een nieuwe Commercieel Directeur en Backoffice medewerkster voor Flevotrade Int. Dronten, een directeur, twee MT-leden (commercieel en operationeel) alsmede een aantal commerciële- binnen- en  buiten salesmedewerkers voor Intercel Energie BV Haarlem. Daarnaast een drietal partners bij een landelijk werkend adviesburo, en diverse commerciële medewerkers bij verschillende bedrijven in Nederland.

Vacatures die door ons zichtbaar in de markt worden uitgezet publiceren wij over het algemeen ook altijd op deze plek op onze website.

Gekwalificeerde kandidaten mogen altijd vrijblijvend hun C.V. onder onze aandacht brengen.
Een mail sturen kan naar: search@management-partners.nl

 

vacatures 

ManAgement Partners

t.b.v. onze relaties

VOC Grootkeukens is gespecialiseerd in professionele keukens uit alle windstreken. Wij brengen culinaire tradities tot leven: van het mysterieuze Verre Oosten tot het zinderende India en van de nieuwe trends in High Speed Ovens, Combisteamers, Grills, Hout- en Houtskoolovens tot de beste Italiaanse Pizza-Ovens. Vanzelfsprekend levert VOC Grootkeukens ook alle denkbare apparatuur voor traditionele Westerse restaurants en buffetkeukens. We werken uitsluitend met de beste merken om de allerbeste resultaten te kunnen garanderen. Want als keukenprofessional wil je toch maar één ding: er op vertrouwen dat alles perfect functioneert. We zoeken een Manager Servicedienst. Klik hieronder voor meer informatie.

Ter verbreding van de basis van Management Partners komen wij graag in contact met ondernemende personen die de stap naar zelfstandig ondernemerschap in teamverband serieus overwegen. Geschikte kandidaten zijn mogelijk al actief als zelfstandig bedrijfsadviseur, maar hebben de wens om dit te continueren binnen de setting van een klein kantoor met goede faciliteiten. Ook voor (oud)ondernemers of directieleden die hun kennis en ervaring nog ten dienste willen stellen van het bedrijfsleven is dit een mogelijke optie.

Flevotrade is een snel groeiende mondiale exporteur van een breed scala aan AGF- en food producten zoals uien, knoflook, friet, fruit, kip, melkpoeder mayonaise en kaas. De groei wordt gerealiseerd door autonome groei met nieuwe producten in bestaande markten en succesvolle acquisitie. Op basis van ‘one-stop-shopping’ passen we continue, op basis van de vraag, ons productportfolio aan. Wij zoeken een internationaal georiënteerde topper die sociaal vaardig is, geen blad voor de mond neemt en het gezonde verstand gebruikt voor de functie van:

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'