de management  Partners

Wim van den Noort

Managing Partner MP
Wim is sinds 2003 de Managing Partner van MP. Hij heeft diverse marketing-, sales-, en management-functies vervuld. Wim is opgegroeid in de zakelijke omgeving van het familiebedrijf. Hij was ruim 12 jaar Algemeen Directeur van handelsondernemingen binnen de Stahomy-groep.

Lees meer

Andries Oosterkamp

Geassocieerd MP Partner
Andries heeft in 1989 Management Partners Int. opgericht. Zijn basis heeft vorm gekregen op Business Universiteit Nyenrode. Hij heeft een ruime directie-ervaring o.a. bij Hagemeyer en Mercuri Goldman. Zijn werkzaamheden hebben altijd een sterk internationaal karakter gehad.

Lees meer

Albert Phaff

Geassocieerd MP Partner
Albert is per 1 augustus 2015 toegetreden tot MP. Hij heeft een brede en veeljarige ervaring vanuit bedrijfsadvisering, management- en directierollen: 14 jaar als bedrijfsadviseur in het mkb en 19 jaar als financieel manager en cfo in de autobranche binnen een internationale “corporate” setting.

Lees meer

Contactgegevens

E-mail: wvandennoort@management-partners.nl 

Tel: 06-22246236

 

Wim van den Noort

Wim is sinds 2003 de Managing Partner van MP. Hij heeft diverse marketing-, sales-, en directiefuncties vervuld. Wim is opgegroeid in de zakelijke omgeving van het familiebedrijf. Hij was ruim 15 jaar Algemeen Directeur van handelsondernemingen binnen de Stahomygroep (nu Waysis Holding) en de beursgenoteerde bedrijven DANA Corp. en Partco Plc. . Hij heeft veel ervaring met familiebedrijven, internationals, ketens en franchise. Wim is een generalist, met een brede economische scholing en achtergrond. Hij voelt zich met name thuis in no-nonsense handels- en productiesectoren.

Hij is onder andere breed ingevoerd in de agrarische-, metaal- en de automotive sector. Hij heeft daarnaast veel algemeen bestuurlijke ervaring bij brancheorganisaties, afzetgroepen en non-profitsectoren. Wim was tot 2010 o.a. voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde en bestuurslid van VNONCW-MKB Flevoland. Sinds 1 januari 2013 is hij voorzitter van de VBZ, het Verenigds Bedrijfsleven Zeewolde. Wim beschikt over een groot netwerk. Hij is graag uw partner bij organisatie- en beleidsontwikkeling, verander-management, (personal)coaching, search en assessement. Z’n vrije tijd vult hij met hockey, schilderen, fotograferen en genieten van de natuur en ruimte in Scandinavië. Wim is toegetreden tot MP in 2000.

Contactgegevens

E-mail: wvandennoort@management-partners.nl 

Tel: 06-22246236

Andries Oosterkamp

Andries heeft in 1989 Management Partners Int. opgericht. Zijn basis heeft vorm gekregen op businessuniversiteit Nijenrode. Hij heeft een ruime directie-ervaring o.a. bij Hagemeyer en Mercuri Goldman. Zijn werkzaamheden hebben altijd een sterk internationaal karakter gehad.

Andries voelt zich thuis op industrieel-, groothandels- en retailniveau in foods en non-foods. Hij heeft vanuit zijn zakelijke activiteiten, gedurende tientallen jaren, een brede ervaring opgedaan in tal van uiteenlopende disciplines. Andries’ heeft een sterk pragmatische- en mens- en medewerker gerichte focus. Resultaatgarante trainingen en personal coaching op (top)management- en medewerker niveau, in tal van Europese landen, is zijn core-business. Zijn vloeiende meertaligheid is daarbij een belangrijke plus.

 

Contactgegevens

E-mail: aoosterkamp@management-partners.nl

Tel: 06-55141501

 

Contactgegevens

E-mail: aphaff@management-partners.nl 

Tel: 06-21264670

Albert Phaff

Albert is per 1 augustus 2015 toegetreden tot MP. Hij heeft een brede en veeljarige ervaring vanuit bedrijfsadvisering, management- en directierollen: 14 jaar als bedrijfsadviseur in het mkb en 19 jaar als financieel manager en cfo in de autobranche binnen een internationale “corporate” setting. Hij heeft een sterke focus op organisatieontwikkeling en HRM. In met name advies- en interim managementrollen waarin hij de sparringpartner voor het (top)management (dga) kan zijn ligt zijn kracht.

Door zijn ervaring kan hij in het bijzonder, maar zeker niet uitsluitend, veel toegevoegde waarde leveren aan familiebedrijven, bedrijven in de autobranche, Japanse bedrijven of combinaties hiervan.

Graag helpt hij u om vanuit uw visie, strategie en beleid voor het bedrijf te ontwikkelen. Het is zijn passie u mee te helpen bouwen aan een professionele organisatie, waarin mensen in hun kracht zijn gezet, en een bedrijfscultuur is gecreëerd waarin daadwerkelijk wordt samengewerkt. Daarbij heeft hij een scherp oog voor het financiële reilen en zeilen van uw organisatie.

Contactgegevens

E-mail: aphaff@management-partners.nl 

Tel: 06-21264670

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'