Begeleiding opzet Bedrijven Investerings Zones

nieuws
ManAgement Partners

De oprichting van speciale Ondernemersfondsen voor winkelgebieden en bedrijfsterreinen is aan de orde van de dag. In diverse gemeenten in Nederland worden deze fondsen gerealiseerd op basis van de BIZ-wet (Bedrijven Investerings Zone). Soms ook op basis van het instrument Reclamebelasting. Bij BIZ initiatieven komt er dan een verzoek van ondernemers of ondernemerscollectieven aan de gemeente om medewerking te verlenen. Ondernemersfondsen zijn bedoeld om op een industrieterrein of in een centrumwinkelgebied (extra) collectieve investeringen door alle ondernemers in de zone mogelijk te maken. De zogenaamde free-ride, wel profiteren maar niet betalen, is dan niet meer mogelijk. De BIZ constructie is ook een prachtig instrument om samenwerking tussen ondernemers in een gebied slim te organiseren. MP heeft, in de persoon van Wim van den Noort, alle kennis en ervaring in huis om ondernemers(verenigingen) en gemeenten te ondersteunen bij het opzetten, begeleiden en succesvol uitrollen van deze projecten. MP is in diverse gemeenten betrokken bij deze projecten met name vanuit het behartigen van de belangen van de ondernemers. Informeer bij MP Partner Wim van den Noort naar de mogelijkheden.

TV interview Management Partners

MP’s Managing Partner Wim van den Noort werd geïnterviewd door Jan Medendorp van Omroep Flevoland TV als zijn gast in het programma ‘Over zaken gesproken’.

MP regelmatig betrokken bij strategische heroriëntatie

Veel bedrijven, in allerlei verschillende sectoren, pakken nu de draad echt op als het om strategische heroriëntatie gaat.

Vacature geassocieerd MP Partner

Binnen de maatschap Management Partners is ruimte voor 1 of 2 nieuwe geassocieerde partners die hun eigen praktijk willen opbouwen of een bestaande praktijk willen voortzetten onder de vlag van MP.

Nieuwe MP website

Onze bestaande website was toe aan een nieuwe ‘Look & Feel’.

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'