MP regelmatig betrokken bij strategische heroriëntatie zeker ook n.a.v. Covid19.

nieuws
Mangement Partners

Veel bedrijven, in allerlei verschillende sectoren, besteden de nodige aandacht als het om strategische heroriëntatie gaat. In de bijzondere jaren die wij nu meemaken met de coronacrisis is overleven voor sommige ondernemers echter de 1e prioriteit. De noodzaak was er na de financiële crisis natuurlijk al om aan de slag te gaan met de ontwikkelingsrichting van het bedrijf, maar de praktijk heeft ook geleerd dat de focus bij de nodige bedrijven toen bepaald werd door crisismanagement. In markten waarin de ontwikkelingen zich in steeds sneller tempo opvolgen is tijd vrijmaken voor heroriëntatie op de strategie belangrijker dan ooit. Met het, ondanks corona, weer aantrekken van de economie merkt MP nu dat bedrijven waar nog voldoende vet op de botten zit, nu wel degelijk aan de slag zijn met de passende strategie voor hun bedrijf. MP wordt door allerlei ondernemers en ondernemingen betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe koers.

TV interview Management Partners

MP’s Managing Partner Wim van den Noort werd geïnterviewd door Jan Medendorp van Omroep Flevoland TV als zijn gast in het programma ‘Over zaken gesproken’.

Vacature geassocieerd MP Partner

Binnen de maatschap Management Partners is ruimte voor 1 of 2 nieuwe geassocieerde partners die hun eigen praktijk willen opbouwen of een bestaande praktijk willen voortzetten onder de vlag van MP.

Nieuwe MP website

Onze bestaande website was toe aan een nieuwe ‘Look & Feel’.

Begeleiding opzet Bedrijven Investerings Zones

De oprichting van speciale Ondernemersfondsen voor winkelgebieden en bedrijfsterreinen is aan de orde van de dag.

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'