MBI-er gezocht voor deelname in interessante businesscase

nieuws
Management Partners

Onze relatie heeft een totaalconcept ontwikkeld voor het aanbieden van tijdelijke, flexibele overnachtingsplaatsen t.b.v. bijvoorbeeld festivals, evenementen, noodopvang bij rampen, asielopvang, etc. Het marktpotentieel is wereldwijd; het gevoerde product is gepatenteerd. Het bedrijf verkeert nu nog in de “startup” fase, maar de “scale-up” fase dient zich aan: verdere uitrol in Nederland en rest van Europa. Deze fase vergt organisatie, management en financiering.

De gezochte kandidaat gaat organiseren, brengt focus aan en houdt zich bezig met business development. Minimaal € 250.000 aan eigen middelen benodigd.

Onze relatie is gevestigd in de omgeving van Gorinchem.

Nadere info kan worden ingewonnen bij MP Partner Albert Phaff,
Mail: [email protected]
Tel: 06-21264670

TV interview Management Partners

MP’s Managing Partner Wim van den Noort werd geïnterviewd door Jan Medendorp van Omroep Flevoland TV als zijn gast in het programma ‘Over zaken gesproken’.

MP regelmatig betrokken bij strategische heroriëntatie

Veel bedrijven, in allerlei verschillende sectoren, pakken nu de draad echt op als het om strategische heroriëntatie gaat.

Vacature geassocieerd MP Partner

Binnen de maatschap Management Partners is ruimte voor 1 of 2 nieuwe geassocieerde partners die hun eigen praktijk willen opbouwen of een bestaande praktijk willen voortzetten onder de vlag van MP.

Nieuwe MP website

Onze bestaande website was toe aan een nieuwe ‘Look & Feel’.

Begeleiding opzet Bedrijven Investerings Zones

De oprichting van speciale Ondernemersfondsen voor winkelgebieden en bedrijfsterreinen is aan de orde van de dag.

Volg ons op:

Gildenveld 16

3892 DG Zeewolde

Pavilioen 'Het Drieluik'